Make-a-wish logo

Charity 2015 Make-a-Wish

Voor 2015 heeft ons Chapter zich geconformeerd aan het H.O.G.®-Benelux charity doel. Alle Chapters in België, Luxemburg en Nederland werden gestimuleerd charity binnen het Chapter vorm te geven en de opbrengsten voor 2015 te goede te laten komen voor “Make-a-Wish”.

Een stichting die zich inzet voor ernstig zieke kinderen om hun hartenwens in vervulling te laten gaan. Om ook voor dit goede doel zoveel mogelijk geld in te zamelen werd wederom een loterij georganiseerd en werd de tweede Charity-Ride incl. BBQ een feit. Onze sponsordealer Dutch Hills Harley-Davidson® stelde niet alleen ook nu weer de prijzen van de loterij gratis ter beschikking, maar doneerde ook nog eens € 500,- aan ons Chapter voor dit goede doel. Tijdens een van de opendeurdagen van Dutch Hills Harley-Davidson® was een vertegenwoordiging vanuit “Make-a-Wish” Limburg aanwezig om hun goede doel en onze charity activiteiten hiervoor onder de aandacht te brengen.

Tijdens de jaarlijkse Central Officers Meeting werd het totaalbedrag vanuit alle Chapters door Alexandra overhandigd aan “Make-a-Wish”. In totaal bijna € 6.000,- Met trots kunnen we stellen dat het H.O.G.® Limburg Chapter Netherlands hiervan hofleverancier was door maar liefst ruim € 1.800,- hieraan te hebben bijgedragen!!

Eenmaal in de twee jaar vindt in Landgraaf het evenement “Samenloop voor Hoop” plaats. Een 24-uurs actie die probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker. Ons lid Arno werd door de organisatie benaderd met de vraag of ons Chapter hier een actieve bijdrage wilde leveren tijdens de openingsceremonie. Vanuit onze charity doelstelling werd hier volmondig “ja” op gezegd. Met ruim 20 Harley-Davidson®s hebben leden van ons Chapter de vlag vanuit sporthal Strijthagen, samen met hardlopers van atletiekvereniging STB, via een aantal sponsoren binnen Schaesberg, Nieuwenhagen en Ubach over Worms naar het evenemententerrein Terwaerden begeleid. Onze binnenkomst bij Terwaerden bezorgde niet allen onze leden kippenvel, maar vooral de talrijke aanwezigen. Zelden hebben wij als Chapter voor onze inzet/deelname zoveel positieve reacties mogen ontvangen. Als Charity-Officer heb ik namens ons Chapter ook nog eens € 150,- mogen aanbieden.

Tijdens de schoolvakanties wordt in de midden Limburgse plaats Vlodrop de kindervakantieweek georganiseerd met als afsluiting een tourrit achter op een motor voor alle kinderen. In 2015 en 1016 hebben een groot aantal leden van ons Chapter hieraan deelgenomen en de kinderen een onvergetelijke avond bezorgd. Speciale dank gaat uit naar onze leden Fer en Annelies, die voorafgaand aan de rit hun woning als verzamelpunt openstellen en de deelnemende leden van ons Chapter in ruime mate voorzien van (alcoholvrije) drank en kilo’s schepijs met vruchten en….. advocaat!!