History 2020-2030

Activiteiten van ons “Chapter” tussen 2020 en 2030
2020

We het jaar 2020 goed begonnen met een jaarvergadering bij onze Dealer Dutch Hills. Er was een grote opkomst en na afloop trakteerde de Dealer ons op Indonesisch buffet wat heel goed verzorgd was!

Op 7 maart vond de Road Captains meeting plaats en werden de Ride-outs verdeeld

Het Grote Woord Corona oftewel Covid-19 werd alom bekend. Al onze plannen en die van vele anderen moesten in de ijskast worden geplaatst.

7 Juni hadden we onze eerste (of zesde) Rideout. Deze Ride out werd georganiseerd door René en John. En er was een BBQ bij, in Corona stijl, dwz 1,5 m afstand…

We hebben in de luwte van Covid-19 nog een aantal ride-outs gehad.

We hebben de opening van Harley’s Luchbox te Kerkrade mogen vieren, er is nu een vaste lunchplek bij onze Dealer

Diverse grote evenementen zijn geannuleerd gebleven, maar kleine happenings mochten tussen door.Zoals een rideout Rideout La Belgique inconnue, de Tiende Rideout, ‘Ich bin een Hamburger’, dit alles zonder culinaire hoogstandjes.

Verder hebben een aantal leden meegedaan aan de Luxemburg Posse georganiseerd door Roadcaptains Richard en Sylvia en had onze Roadcaptain Mike nog een verrassing: de BERGISCHE LAND RIT. Hierna werden de teugels weer aangetrokken en moesten we gas terugnemen met betrekking tot het groepsverband.

We verwelkomen twee nieuwe officers: Evert Richter als Charity Officer en Ger Smeets als Activities Officer. We wensen de mannen veel succes toe in hun nieuwe functies!

We hopen dat het jaar 2021 voor iedereen beter zal gaan uitpakken.

2021

Alles is stilletjes overgegaan in een nieuw jaar… Geen End of Season Party, geen nieuwjaars borrel etc. iedereen zal de saamhorigheid van de club missen vermoeden we.

Met stille trom verwelkomen we onze nieuwe Photographer Officer, Paul Wolffs! We hopen snel mooie foto’s te bewonderen!

18 en 19 Mei mogen we dan toch de Harley-Davidson® demo truck bij Dutch Hills Harley-Davidson® verwelkomen. We hopen op een mooie dag!

Ondertussen heeft Harley-Davidson® niet stilgezeten. We mogen de Pan American verwelkomen , maar ook de Electra Glide Revival doet opnieuw zijn intrede. Kijk voor meer info bij Harley-Davidson®

Pan American

De Pan American komt bij Dutch Hills Harley-Davidson® en wel op 9 juni, hij wordt gebracht door het Kempen Chapter. 10 Juni gaat wordt de Pan american door onze leden begeleid naar Harley Central in Den Bosch, hier wordt hij overgedragen aan het Corridor Chapter. Tot ziens!

Het jaar 2021 verliep verder nogal stilletjes. Het 11 steden weekend ism het Lakes Chapter werd gecancelled. Er waren nog wel wat tochtjes mogelijk, behoudens de nodige afstand. In augustus is er nog wel een meeting geweest met het Corridor Chapter met op de zaterdag een BBQ. September was de maand voor een training voor de Road-Captains, nog een rit via Hertog/Baarle Nassau (Taco), de Demo Dagen bij DHHD en tot slot de Bitburg Posse (Richard). In oktober konden we nog genieten van een relaxte Ride-out in Midden-Noord Limburg en dan nog de befaamde Monsterrit naar het zuiden (Jo). Het jaar 2021 konden we afsluiten met een MRA-training (Albert).

2022

Het nieuwe jaar werd ingeluid door een Nieuwjaars-event bij DHHD; contact was weer verhinderd, daarom een Drive-trough met presentje.

Op 13 maart vond de oefening voor de Road Captains training plaats.

Een aantal leden van het Limburg Chapter konden meedoen met de SRT training in Eindhoven.

De eerste Ride out in april moest gecancelled worden ivm winters weer. Richard had alle (nieuwe) Road Captains uitgenodigd om de puntjes op de i te zetten wat betreft de RC opleiding.

Begin juli zijn we met het Chapter naar het Corridor Chapter in Noord Brabant gegaan.

Er was veel uitval in Ride-outs, maar alle Road-Captains hebben hun best gedaan om deze op een ander tijdstip in te plannen.
In oktober hebben we nog een Charity Event gehouden waarbij de opbrengst naar het Ronald Mc.Donald-huis in Maastricht ging.

Als End of Season activiteit is door Richard en Sylvia een Weekend Moezel Trier georganiseerd en naar wat we in de wandelgangen hebben mogen opvangen heeft iedereen weer genoten en was het heel goed georganiseerd!

We naderen nu weer het einde van een motorjaar, het gaat snel. Oliebollen zijn op de laatste twee dagen van dit jaar te verkrijgen bij onze Dealer Dutch Hills Harley Davidson. Tot volgend jaar!

2023

Ha, Eindelijk, we mogen weer! Er zijn geen resticties meer wat betreft Corona! Dus….. een American Party bij Dutch Hills op 7 januari. En wat was het gezellig! De LunchBox van Dutch Hills heeft ons bijgestaan; wat fijn dat we daar de party mochten houden.

Bijeenkomst van de organisatie Posse (Dolomieten?) 2023 bij LunchBox DHHD voor een eerste kennismaking. Helaas is na het bepalen van de datum (erg veel activiteiten in dit jaar…) de Posse verschoven. Van uitstel komt hopelijk geen afstel…

Ook dit zou een heel belangrijk jaar worden want :

  • European 120th anniversary Harley-Davidson® Budapest
  • 40 jaar H.O.G.® (Harley Owners Groep)
  • 30 jaar Limburg Chapter Netherlands

Waar gaan we ons jubileum vieren? Bij Oolderhof te Roermond met Anderkovver!

30 jarig Jubileum Limburg Chapter