De Ladies of Harley®

Harley Owners Group H.O.G.® en de Ladies of Harley L.O.H.®
Meer als ooit rijden er vrouwen op motorfietsen. De vrouw heeft motorrijden als hobby gevonden. En de laatste jaren steeds nadrukkelijker. Vroeger was het een vervoersmiddel en een stoer mannending. Tegenwoordig is men gaan beseffen dat het motorrijden een ultiem gevoel van vrijheid geeft.

LOH-4

Ter promotie dat er steeds meer vrouwen op een motorrijden, werd er door Harley-Davidson®, Ladies of Harley in het leven geroepen.

Je kunt het als een aparte tak binnen de Harley-Davidson® familie zien, maar je kunt het ook als een toevoeging zien. Gewoon een stuk aanvulling binnen de Harley-Davidson® familie.
Door meer vrouwen te betrekken bij hun hobby, zowel riding ladies, als ook non-riding ladies, kunnen mannen vaak nog meer hun passie uitoefenen namelijk nog meer ride outs met de Harley-Davidson® maken en daardoor krijgt je hobby ook een andere invalshoek. Je kunt met je eigen chapter mee rijden met de chapter ride outs, maar je kunt ook mee doen tijdens de evenementen van andere chapters, hierdoor leer je weer andere rijders en rijdsters met dezelfde hobby kennen. Je Harley-Davidson® familie wordt zo steeds groter….

LOH-4

Hierdoor kom je ook gelijk uit op de L.O.H., de Ladies of Harley.
De universele gedachte van de H.O.G.® is dat Ladies of Harley ride outs organiseren en rijden voor en met Ladies of Harley. Bij het Limburg Chapter vallen wij Ladies, als we ons aanmelden, onder de Ladies of Harley Benelux.
Aanmelden als L.O.H. lid is gratis en kun je doen door het doorgeven van je H.O.G.® nummer en naam bij de Ladies of Harley Benelux. Je krijgt dan toegang tot de fb-pagina van de L.O.H. Daarnaast krijg je zowel een patch als ook een pin van de L.O.H. Daarmee verplicht je je verder tot niks. Zowel riding als Non-riding Ladies of Harley kunnen zich hiervoor opgeven. Het enigste vereiste is dat de Lady een eigen H.O.G.® lidnummer heeft.

LOH-4

Bij het Limburg Chapter vinden we het gezelliger om gezamenlijk ritten te rijden en kiezen we er dus voor om geen aparte Ladies of Men ride outs te organiseren.

Buiten ons chapter worden er geregeld Ladies of Harley ride outs georganiseerd, waar soms alleen maar rijdende Lady aan mee mag doen, maar ook soms non-riding Ladies. Als er non-riding Ladies meedoen, betekent dat soms, dat er dus mannen mee mogen rijden als bestuurder voor de non-riding lady of Harley. De data van L.O.H. ride outs zijn te vinden op www.hogbenelux.com, bij de tab Ladies of Harley.

Regels en weetjes

Meer info over de Ladies of Harley® Benelux: