Charity 19-1

Charity Motorrit

Vorig jaar hebben enkele leden van ons chapter meegereden met een spontane rit voor een aantal kinderen die onder de zorg geplaatst zijn. Op zondag 26 mei organiseerde onze RoadCaptain Richard opnieuw een rit voor deze kinderen en… nu hadden zich wel heeeel veel kinderen aangemeld.

Het Limburg Chapter had medewerking toegezegd. Om zeker te weten dat we een dergelijke grote groep kunnen handelen, was er ook een oproep gedaan aan een bevriend chapter in Eindhoven, nl het Light Town Chapter. Ook was door Phoenix 4 Kids (zij hebben enkele trikes en motoren met zijspan) toegezegd dat ze zouden aanschuiven.

We verzamelden op de carpoolplaats in Urmond Mauritslaan en daarna zijn we als één groep naar de bestemming gereden. Naast het aantal motoren was het aantal helmen voor de duo-passagiers een bottleneck. Onze Harley-Davidson Dealer Dutch Hills heeft onze charity ondersteund door alle helmen ter beschikking te stellen, hartelijk dank hiervoor!

De rit was ongeveer 100 km en er was een kleine lunch pauze tussendoor. De start begon voorzichtig, maar na een poosje mochten bij sommige de gashandel verder open getrokken worden.

Het was een succes, het mooie weer, de grote opkomst en na afloop een luid dankwoord van de kinderen hebben hier aan meegewerkt!
Nogmaals hartelijk dank voor allen die hieraan hebben meegewerkt!

In verband met de privacy van de deelnemers zijn er geen foto’s beschikbaar van de ride-out zelf.