Bitburg2021-4

Bitburg Weekend

Bitte ein Bitburger tour…

Eindelijk mochten we weer even weg en toen Richard en Sylvia vroegen of er belangstelling was voor een tour, duurde het niet lang eer deze tour helemaal was volgeboekt. Een welkome afleiding in deze bijzondere tijden.

Er werd op 25 september gestart met een heerlijk en goed verzorgd ontbijt bij onze dealer Dutch Hills in Kerkrade, aan spek, ei, broodjes, croissants, koffie, fruit, jus etc was geen gebrek. Na het eten en de briefing werden de motoren gestart.

Er was een mooie route uitgezet en de koffie werd genuttigd bij de ranch, we hadden mooi weer en soms een verkeerslicht tegen, mooie vergezichten, ook in de achteruitkijk spiegel.

We zouden deze avond bij aankomst hotel BBQen, maar het hotel heeft dat niet kunnen realiseren, daarom werden de diners in overleg omgedraaid en gingen we die avond binnen dineren, nadat we allemaal buiten bijeen waren geweest om bij te kletsen en (een) drankje te drinken. Wat hadden we dat gemist…

En zaterdag avond toch nog van een BBQ kunnen genieten. Wel eerder begonnen omdat het al wat kouder werd s’avonds. Goed verzorgd door onze BBQ-meester Henk, die heeft echt zijn best gedaan om de zwoeng en de zwaai erin te laten. Wel apart, worsten en karbonades die je neus voorbij vliegen…