LOH-6

EOS en de Ladies of Harley L.O.H.®

Als Limburg Chapter hebben wij zelf ook in 2016, een eigen Ladies of Harley® ride out georganiseerd tijdens de End of Season Party (EOS), naast de vele andere ride outs die mogelijk waren.

Deze L.O.H. ride out heeft net als de hele End of Season Party van 2016, veel positieve publiciteit opgeleverd. Publicatie in bijvoorbeeld, het Big Twin magazine, het H.O.G.® magazine en de vele regionale kranten en krantjes en onze Director heeft de EOS 2016 zelfs toegelicht op de radio in een interview.

LOH-5

Wij hebben er zelf als Limburg Chapter ontzettend van genoten en daar gaat het toch om. We willen er als groep een leuke hobby op nahouden, doordat er veel georganiseerd wordt, maar ook om samen van je grote hobby te genieten door veel zelf te rijden maar ook als passagier mee te rijden met onze Harley-Davidson motoren.

We willen je graag bij ons chapter verwelkomen en sluit je aan. Laat het mooie weer maar komen, zodat we veel samen kunnen rijden als Limburg Chapter en ook aan veel evenementen deel kunnen nemen.

Het bestuur van Limburg Chapter Netherlands

Hog-magazine2016

Impressie rit EOS L.O.H.®