Hog-Mileage

Ride 365 – Mileage Program

Ride 365 is het officiële programma voor de erkenning van de gereden kilometers van de officiële motorclub van Harley-Davidson. Het omvat het bestaande Lifetime Recognition programma en twee nieuwe programma’s: de Annual Recognition en de jaarlijkse Chapter Challange.

Lifetime Recognition

  • registratie van alle gereden kilometers

Annual Recognition

  • registratie van het dit jaar (tussen 1 jan en 31 dec) gereden aantal kilometers

Chapter Challenge

  • Als wedstrijd tussen HOG chapters bijgevoegd. Alle gereden kilometers door een chapterlid tellen mee voor de Chapter Challenge
Note:

Er zijn aanloopproblemen met deze registratie.

Onze Dealer heeft ons medegedeeld dat zij inmiddels deze gegevens kunnen invoeren, daarvoor hebben ze de volgende gegevens nodig:

  • HOG nummer
  • Naam, adres, woonplaats
  • VIN nummer van de motor, meerdere is mogelijk!
  • Kilometerstand van de betreffende VIN nummers

Deze gegevens in een mail doorgeven aan de directie van Dutch Hills.

Hoe wordt de kilometerstand bijgehouden?

Aan het begin (en aan het eind) van het jaar moet je de tellerstand laten registreren bij je officiële H-D dealership. Je kunt tussen door ook je stand laten lezen, deze afstanden worden toegevoegd aan je levenslange totaal en bijgehouden als onderdeel van het Lifetime Recognition programma.

Elk HOG lid kan meedoen, ook als je een andere motorfiets krijgt en ook wanneer je meer dan een motorfiets hebt. Zelfs een gehuurde Harley-Davidson (bij een officiële dealer) kan mee geteld worden.

Je hoeft je teller maar twee keer per jaar te laten registreren, maar wel in dat jaar. Het mag ook vaker.

Meer informatie vind je op jouw persoonlijke lidmaatschapspagina bij: HOG Members. (alleen werken de linken bij het ter perse gaan van dit artikel niet…..)

Ride-365